Web Analytics
logo Felt & FibersPromo / Korting

Promo’s, aanbiedingen, kortingen en nieuwtjes


————————————————————————————————————————————————————–

NIEUWS EN KORTING

Reizen

Van het seizoen 2023 hebben we geleerd dat samenreizen voor velen de voorkeur heeft. Of dat nu is met de auto of trein, het is gezelliger, gedeelde stress én men kan de ophaalkosten delen, of natuurlijk benzinekosten.
We hebben dan ook heel wat cursisten bij elkaar kunnen brengen om op deze manier naar ons toe te komen. Neem dus vooral contact op met ons als je graag samen wil reizen en wij doen ons best om reizigers te koppelen.

Voor vliegtuig en trein is het wel aan te raden de tickets zo ver mogelijk van te voren te kopen. Latere boekingen kunnen ineens 100 tot 200€ duurder zijn per enkele reis.

Scroll naar beneden voor meer reismogelijkheden
———————————————————————————————————————————————————–

Aanbieding

Cursusweek “Vilt en Keramiek” met Miriam Verbeek

Voor deze cursus zijn nog een aantal plaatsen (en 1-persoons kamers) vrij. De week wordt een spannende ontdekkingsreis in het samenbrengen van 2 uiteenliggende materialen met verrassende en aantrekkelijke resultaten.
Voor de eerste 2 nieuwe aanmeldingen in Frankrijk biedt Miriam een gratis workshop aan “Wild van vilt, vilt wat je wilt” op vrijdag 7 juni . Zo kan je alvast kennis maken met de vilttechniek en/of met haar als docent.
Naast deze aanbieding hebben we in eerdere nieuwsbrieven al gerefereerd aan een verrassing die we in petto hebben tijdens de cursus. We nemen alle deelnemers graag mee naar een regionaal feest in één van de mooiste dorpjes in onze omgeving met een speciale finale!

Mis deze week, vol ervaringen en creativiteit, niet!

Cursusweken “Textiel 3D en mixed media” met Eke Krug

Na het succes van de 2023 cursus van Eke Krug is er besloten een vervolg cursus te doen. De cursus, aangegeven met niveau 1, volgt hetzelfde programma als afgelopen seizoen, waar een enorm scala van 3D textiel technieken aan bod komen. Voor wie deze ervaring al heeft of de technieken wil uitbreiden/verdiepen kan ook niveau 2 volgen.
Voor degenen die beide cursussen achter elkaar willen doen bieden wij een korting van € 125,- aan op de tweede week.
Houd er wel rekening mee dat de tussenliggende dagen in rekening worden gebracht. Maaltijden blijven gewoon geserveerd worden.

Deze aanbieding geldt nu eveneens voor iedere willekeurige 2 cursussen binnen 1 seizoen!

Nieuwsbrief Maart 2024
En zo kruipt de tijd dichterbij dat we beginnen met het nieuwe cursusprogramma 2024. Wij hebben er ontzettend veel zin in en zijn met van alles bezig om dit seizoen nog beter te maken dan het vorige.
We lichten een tipje van de sluier op.

Voor onze cursussen ontvangen wij maximaal 10 deelnemers. Hiermee creëren we een intieme groep, is veel werk- en bewegingsvrijheid in het grote atelier en krijgt iedereen ruim aandacht van de docent.
Om meer mensen  een 1-persoonskamer te kunnen bieden zijn we begonnen aan de bouw en/of aanpassing van nieuwe kleinschalige accommodaties. Dat kan zijn in de vorm van een blokhutje, een caravan, of een kamer binnenshuis.
Informeer naar de beschikbaarheid want die kamers zijn het meest populair.Voor degenen die een kamer delen wordt er een korting gegeven van 75,-.
(Enkele 1-persoons kamers zijn wel geschikt voor een stel/echtpaar)
Cursussen

Er zijn al aardig wat boekingen binnengekomen, wat garandeert dat de cursussen doorgaan. Maar er zijn hier en daar nog wat plekken en 1-persoonskamers vrij.
Als u interesse hebt in één van onze weken, aarzelt u dan niet want die laatste plekken zijn zomaar gevuld. U kunt altijd even bellen (of WAP) voor informatie. Dat gaat het snelst!
Uitgelicht : Saar Snoek                                          
We zijn enorm blij dat Saar Snoek haar Studio Felt and Fibers debuut maakt in de 3e cursus van ons seizoen. Haar cursus is er op gericht om de voorwerpen die we vinden in de natuur na te maken in wolvilt. Van zaden tot paddestoelen, van schors tot bloemen, het kan van alles zijn. In de uitwerking komen we allerlei uitdagingen en probleempjes tegen in de fascinerende en ingewikkelde vormen die de natuur ons bied. Saar gaat ons de technieken leren om deze problemen te tackelen.

Saar is een meesterviltster met een vrolijke, relaxte persoonlijkheid. Ze heeft wereldwijde bekendheid  verworven met haar hoeden en draagbare kunst. Met haar talent en kunstwerken sleepte ze meerdere internationale prijzen in de wacht. Haar cursussen zijn enorm populair.
Saar spreekt Nederlands en Engels
Uitgelicht : Miriam Verbeek                                   
Miriam Verbeek geeft bij ons de unieke cursus “connecties in vilt en keramiek”. Tijdens deze week worden meerdere werkstukken gemaakt van klei die op eigen wijze worden verbonden met vilt. We vormen een unieke combinatie van de hardheid van het ene materiaal en de zachtheid van het andere. De werkstukken worden naar eigen keuze gestookt in een raku oven (Japanse techniek van kort stoken op hoge temperatuur) en versierd door verschillende brandtechnieken. Ze worden afgemaakt met de vilt verbindingen.

Miriam is vrolijk, energiek persoon en een multi disciplinaire docent. Ze geeft les in bovenstaande techniek, maar heeft ook regelmatig workshops cyanotypographie. Daarnaast is ze gespecialiseerd in allerlei vilt-verbindingen. Haar rouwsieraden kregen een eervolle vermelding van de Gerrit Rietveld-prijs  en een plek in het Stedelijk museum.
Gelukkig voor ons is ze ook Francofiel. Miriam spreekt Nederlands en Engels
Reis-nieuws

Tot nu toe hebben we reizigers met de trein gewezen op de route Amsterdam – Gare du Nord (Parijs) – met metro naar Gare Montparnasse – met TGV verder naar Angouleme, waar je opgehaald kan worden. Het doorkruisen van Parijs, van het ene naar het andere station, vonden velen spannend. Dat is wellicht niet meer nodig.

We hebben nu nog een andere manier gevonden om ons te bereiken per trein.

Je kunt nu met Eurostar (voorheen Thalyss) vanuit Amsterdam naar Brussel reizen.
Op hetzelfde station stap je over op de trein naar station Marne La Vallee (bij Disneyland Parijs) en op ditzelfde station stap je over op de TGV naar Angouleme. Wij organiseren dat je daar opgehaald wordt.
For bookings visit the website www.feltandfibers.com and click om “reservation”. Follow the instructions on the form.

We hope to welcome you soon under the French sun.

Hartelijke groeten
Esther en Jan Meijer
Copyright © 2024 Felt and Fibers, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Studio Felt and Fibers, 8 Route Des Barthoumeries, Saint-Meard-De-Drone, 24600, France

Add us to your address book

Blijf op de hoogte van al het nieuws over Studio Felt and Fibers! Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: