Web Analytics
logo Felt & FibersPromo / Korting

Promo’s, aanbiedingen, kortingen en nieuwtjes


————————————————————————————————————————————————————–

NIEUWS EN KORTING

Reizen

Van het seizoen 2023 hebben we geleerd dat samenreizen voor velen de voorkeur heeft. Of dat nu is met de auto of trein, het is gezelliger, gedeelde stress én men kan de ophaalkosten delen, of natuurlijk benzinekosten.
We hebben dan ook heel wat cursisten bij elkaar kunnen brengen om op deze manier naar ons toe te komen. Neem dus vooral contact op met ons als je graag samen wil reizen en wij doen ons best om reizigers te koppelen.

Voor vliegtuig en trein is het wel aan te raden de tickets zo ver mogelijk van te voren te kopen. Latere boekingen kunnen ineens 100 tot 200€ duurder zijn per enkele reis
———————————————————————————————————————————————————–

Vroegboekers opgelet!

Wij bieden een vroegboek korting aan van 60€ voor iedere cursus die vóór 31 januari 2024 wordt geboekt.

Aanbieding

Na het succes van de 2023 cursus van Eke Krug is er besloten een vervolg cursus te doen. De cursus, aangegeven met niveau 1, volgt hetzelfde programma als afgelopen seizoen, waar een enorm scala van 3D textiel technieken aan bod komen. Voor wie deze ervaring al heeft of de technieken wil uitbreiden/verdiepen kan ook niveau 2 volgen.
Voor degenen die beide cursussen achter elkaar willen doen bieden wij een korting van € 125,- aan op de tweede week.
Houd er wel rekening mee dat de tussenliggende dagen in rekening worden gebracht. Maaltijden blijven gewoon geserveerd worden.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van al het nieuws over Studio Felt and Fibers! Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: