Web Analytics
logo Felt & FibersPromo / Korting

Promo’s, aanbiedingen, kortingen en nieuwtjes

AANBIEDING!

Voor de cursus “Surface technieken en 3D experimenten” van Jolande van Luijk (aankomst/vertrek 15 – 23 juli, dus laatste cursusdag op 22 juli) hebben wij een bijzondere aanbieding. Op 23 juli, dag dat cursisten vertrekken is er in onze omgeving een bijzonder feestelijk evenement. In het nabijgelegen dorp Siorac de Riberac is overdag rommelmarkt, muziek, eettentjes en in de avond een geweldige vuurwerkshow. Omdat wij uit ervaring weten hoe gezellig en typisch frans deze dag is, en hoe bijzonder de vuurwerkshow, bieden wij u deze dag aan als onze gast.
Als u dit wilt meemaken kunt u kosteloos een extra dag blijven (vertrek dus 24e). Wij nemen u ’s morgens mee naar het pittoreske dorpje, organiseren voor ’s middags een picknick en gaan gezamelijk ’s avonds naar het vuurwerk. Een perfect einde van een inspirerende cursusweek!!
Graag uw deelname vermelden onderaan op uw boekingsformulier ovv “feestdag 23 juli, ja”.
15675780_1858577651080495_4396022943646294897_o 20190512_122420 img-4732
————————————————————————————————————————————————————-

NIEUWS

Van 29 aug – 06 sept heeft Annemie Koenen 2 cursus-technieken samengevoegd. Er is nu de keus tussen “Handgevilte Hoeden” of “Vilt en Leer” Daarnaast is er ook gelegenheid om de werkstukken te versieren met “Artistiek borduren”.

Met haar jarenlange ervaring is Annemie de borduur-koningin en deelt graag haar kennis en techniek.

Dan is er nog een andere optie : het maken van een foto-/collage boek met favoriete herinneringen, foto’s, ervaringen, gedachten etc. Dit boek kan prachtig gevult worden met uw verzamelde herinneringen, versierd op gevilte pagina’s en geborduurd met bijzondere vrije steken.
De basisringband voor dit project kan bij Annemie besteld worden.

Keus te over, tijdens deze veelzijdige workshop.
Voor vragen aarzel niet contact met ons op te nemen.Rode beugeltas Annemie Koenen fotos op 1503 - Copy zentangle MET BEVEILIGING 1
————————————————————————————————————————————————————–

NIEUWS EN KORTING

Lieve cursisten, deelnemers, creatieve vakantiegangers, die niet twijfelen over ons cursusaanbod, maar wél over de reis en de bijkomende kosten… Voor jullie hebben we nieuws:

Iedereen heeft kunnen zien op journaal of in kranten dat Transavia moeilijkheden heeft met het aantal vluchten. Dit heeft geleid tot het annuleren van vele vluchten in de komende weken. Ookal zijn de tarieven en vliegtijden naar Bergerac heel gunstig, het blijft op dit moment een risico om te boeken zonder zekerheid. x met KLM.

Voor degenen die toch vliegen op Bergerac bieden wij de ophaalservice vanaf nu gratis aan. Voor degenen die aankomen in Bordeaux is de ophaalservice verlaagd naar 40 euro per rit (verdeeld onder alle inzittenden)

Wil je niet vliegen, dan is carpoolen misschien iets voor jou. Er zijn deelnemers die met de auto komen maar de lange reis en kosten graag zouden willen delen. Meldt dit vooral aan ons zodat wij jullie met elkaar in contact kunnen brengen.

Ook de trein naar Angoulême is nog een mogelijkheid. Voor aankomst in Angoulême bieden wij vanaf nu de ophaalservice ook gratis aan.

Het is echter wel aan te raden de tickets zo ver mogelijk van te voren te kopen. Latere boekingen kunnen ineens 100 tot 200€ duurder zijn per enkele reis
————————————————————————————————————————————————————–

NIEUWSBRIEF

Volgt binnenkort…